Altijd alles onder controle

Bescherm uw gezin en eigendommen overal waar u bent 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

in en uitschakel mogelijkheden van het alarm


Via het hoofdpaneel

inbraakvrijwonen, hoofdpaneel, controle

Het alarm is in te schakelen via het paneel (slot sluit toets). Om het alarm via het paneel uit te schakelen druk je (pincode en slot open toets) in. Via het paneel kan je vrij schakelen tussen de thuis stand (slot poppetje toets) en de volledig ingeschakelde stand (slot sluit toets).

in en uitschakelen toetsen hoofdpaneel inbraakvrijwonen, controleVia de iPhone of Android APP

inbraakvrijwonen, iPhone Android app, controle

Via de iPhone/Android app kunt u gemakkelijk uw beveiligingssysteem aan/uit zetten of de status controleren, waar u ook bent. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Nadat u het alarm via de app of sms heeft in- en/of uitgeschakeld informeert het alarm u ten alle tijden middels een sms de status terug. Hierdoor bent u altijd op de hoogte of uw alarm aan of uit staat.

Armed en terugkoppeling, controle, inbraakvrijwonen

Het alarm wordt volledig ingeschakeld inclusief alle draadloze accessoires.

Disarm en terugkoppeling, controle, inbraakvrijwonen

Het alarm wordt volledig uitgeschakeld.

Stay en terugkoppeling, controle, inbraakvrijwonen

Het alarm wordt volledig ingeschakeld exclusief bewegingsmelders.

Voice memo, controle,inbraakvrijwonen

Het opgeslagen bericht is af te spelen op het hoofdpaneel van het alarm.

Monitor alarm, controle, inbraakvrijwonen

Luister via deze functie mee wat er in huis gaande is.

Via SMS

inbraakvrijwonen, sms alarm, controle

Heeft u geen moderne smartphone, geen probleem! Via een simpel SMS bericht kan je het alarm op exact dezelfde wijze in en/of uitschakelen. Ook een standaard GSM telefoon krijgt een status SMS bericht terug van het alarm. Hierdoor bent u altijd op de hoogte of uw alarm aan of uit staat.


Via de afstandsbediening

inbraakvrijwonen, afstandsbediening, controle

Net zoals bij een autoalarm worden er twee afstandsbedieningen meegeleverd. Via deze afstandsbedieningen kan je het alarm in schakelen via de (slot sluit toets). Om het alarm uit te schakelen druk je de (slot open toets) in. Om het alarm in de thuis stand te zetten druk je de (slot poppetje toets) in.

inbraakvrijwonen, SOS toets, controle

Op de afstandsbediening zit ook een SOS knop, welke u kunt gebruiken in een paniek situatie, bijvoorbeeld een overval. Stel (niet te hopen!!) dat u door een inbreker overmeesterd wordt en u drukt op de SOS knop van de afstandsbediening, dan gaat het alarm direct af en begint sirene te loeien. De vooraf ingestelde telefoonnummers krijgen direct een SMS met het bericht “emergency call”. De indringer wordt direct afgeschrikt door de 120 dB sirene en uw voorgeprogrammeerde familie/kennissen of buren zullen direct na het ontvangen van een sms bericht actie ondernemen door b.v. hulpdiensten in te schakelen.

Via RFID TAG

(Gelukkig, de kinderen zijn thuis)

RFID TAG inbraakvrijwonen, controle

De RFID TAG is een ideaal middel om bv. aan je kinderen of grootouders te geven. Dit omdat het voor hen erg gemakkelijk is om het alarm uit te schakelen.inbraakvrijwonen, RFID TAG hoofdpaneel, controle Bij binnenkomst hebben ze een aantal seconde de tijd om de RFID TAG tegen de cirkel van het hoofdpaneel te houden om zo het alarm uit te schakelen. Bij vertrek drukt men eenmalig op de (slot sluit toets) op het hoofdpaneel van het alarm om het alarm in te schakelen en vervolgens vertrekt men en trekken ze de voordeur achter zich dicht. Het alarm staat nu op scherp!

Een extra leuke feature is dat je een oogje in het zeil kan houden bij bv.inbraakvrijwonen, SMS bericht RFID TAG RUBEN, controle je kinderen.Je kan namelijk de eerste vier TAG’s een naam geven in het hoofdpaneel van het alarm. In ons voorbeeld hebben we Ruben thuis als naam gegeven. Als Ruben nu thuis komt en het alarm middels de RFID TAG uitschakelt, krijgt u een sms met Ruben thuis.

Je kan hem ook gebruiken voor bv. uw huishoudelijke hulp, zo weet u hoe laat ze komt en vertrekt!

extra mogelijkheden van het alarm

Spraakbericht achterlaten op het alarm

inbraakvrijwonen, Blauwe cirkel hoofdpaneel, controleIndien u een voor iemand thuis een spraakbericht achter wilt laten, dan kunt u de ingebouwde memorecorder van het alarm gebruiken. U drukt op (tape recorder knopje) rechts van de nul.
Als de recorder brand kunt u beginnen met het inspreken van uw bericht. Als u klaar bent druk u nogmaals op (tape recordertje). Het record lampje gaat uit en de cirkel gaat nu blauw knipperen. Voor degene die nu thuis komt is het visueel zichtbaar dat er een bericht achtergelaten is op het systeem.
Om het bericht af te kunnen spelen drukt men op de cirkel en horen ze het bericht. Een memo bericht kan ook op afstand worden ingesproken via de iPhone & Android APP.

Noodoproep vanaf het alarm naar vooraf ingesteld telefoonnummer

inbraakvrijwonen hoorntje hoofdpaneel, controle

In een noodsituatie bestaat al gauw de mogelijkheid dat u uw telefoon niet kunt vinden of dat u om één of andere reden uw naasten niet kunt bereiken. Als u op het hoorntje van het alarm drukt gaat het alarm het vooraf ingestelde telefoonnummer bellen. Het alarm heeft een tweeweg communicatie.

Batterij bijna leeg

Indien de batterijen van de draadloze raam/deur contacten of bewegingsmelder leeg raken, krijg je keurig een SMS van de sensor die vervangen moeten worden. Ons advies is dan wel om gelijk alle sensoren te voorzien van nieuwe batterijen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.
Uiteraard kunt u de batterijen zelf vervangen. Er gaan immers geen speciale batterijen in maar AA penlite’s en in de rookmelder een 9 volt blok batterij.
Lukt u dit niet, dan kunnen wij dit tegen een kleine vergoeding ook voor u verzorgen!

Lage batterij spanning inbraakvrijwonen

Altijd handig zoveel extra functies, en dat voor zo’n klein prijsje !